Nieuws

Welkom bij de Plattelands Jongeren Euro Delta afdeling Putten. Wij organiseren verschillende activiteiten in de categoriën algemeen werk en agrarisch werk.

De uitslag van de voorjaarseditie Trekkerpuzzelrit is bekend!

 

Dit keer is de trekkerpuzzelrit in het voorjaar gehouden. We hadden met het bestuur goede moed om weer een activiteit te organiseren. Het vertrek vanaf Nobel verliep goed. Na een hoop gepuzzel en een tussenstop bij de Uitwaayer van Spijkenisse zijn de deelnemers weer goed en wel aangekomen bij het eindpunt: op de werf bij Arie Jongejan, waar inmiddels al 7 keer Schuurfeest Jongejan is geweest. Dit is alleen niet bij iedereen bijgebleven. Slechts een aantal deelnemers had deze vraag goed.

 

In totaal waren er 56 punten te behalen. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

 

Hieronder de uitslag:

 

Goed nieuws! Snollebollekes live in concert gaat door! Verschillende leden hadden al een kaartje gekocht voor 2020, echter ging het toen niet door. De kaartjes die zijn gekocht via ons voor de busreis blijven geldig voor 9 oktober 2021.

Er zijn nog enkele plaatsen over voor busreis Snollebollekes. Meldt je aan bij Corine: 06-39395891 met naam, opstapplek, lid/geen lid

 

Mocht je al een kaartje heben gekocht en uiteindelijk niet meekunnen? Laat het ons dan weten en geef door aan wie je je kaartje heb doorverkocht. Wij kunnen helaas geen geld teruggeven.