Volg ons!

Commissies

PJ Putten kent een tweetal commissies en een toneelgroep. Deze bestaan uit enthousiaste vrijwilligers. 

Trekkertrekcommissie Voorne-Putten

Eén keer in de twee jaar wordt er trekkertrek, ook wel 'boerentrek', georganiseerd op Voorne-Putten. Tijdens dit evenement strijden trekkers tegen elkaar in verschillende klasses voor de winst. Daarnaast is er ook genoeg te beleven voor de kinderen. Klik hier om de site van de trekkertrek commissie te bezoeken.

PJ Putten krijgt vaak hulp van leden die hun steentje willen bijdragen. Dit doen ze door het helpen met opbouwen en afbreken van bijvoorbeeld schuurfeesten. Als dank voor deze vrijwilligers organiseren wij een vrijwilligersbedankavond.

Jubileumcommissie

Eén keer in de vijf jaar vieren wij als vereniging een jubileum. De laatste keer was het 75 jarig bestaan van PJ Putten in 2020. Tijdens een jubileumjaar wordt er een activiteit georganiseerd voor (oud-)bestuursleden. Verder wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van bestaande activiteiten en/of het organiseren van een nieuwe activiteit. De jublileumcommissie bestaat uit (oud-)bestuursleden van verschillende verenigingsjaren. 

Toneelgroep

De toneelgroep begint altijd al vroeg van tevoren met repeteren. Vol enthousiastme en talent treden zij twee avonden achter elkaar op voor een groot publiek. De regisseur, souffleuses, toneelmeesters, grimeurs en de toneelspelers zorgen jaarlijks voor een succesvolle voorstelling. Heb jij ook een grote passie voor toneelspelen? Of kunnen jouw talenten ergens anders worden ingezet, laat het ons weten!