Volg ons!

Nieuws

Welkom bij de Plattelands Jongeren Euro Delta afdeling Putten. Wij organiseren verschillende activiteiten in de categoriƫn algemeen werk en agrarisch werk.

Het was tijd om het afgelopen vereniginsjaar en de plannen voor komend jaar te bespreken. De leden zijn welkom geheten bij Dick Klok Cultuurtechniek. Als eerst werd het algemeen en agrarisch jaarverslag gedaan, hierna werd er verslag gedaan van de sportactiviteiten, PR, Redactie, Trekkertrekcommissie en ledenadministratie. Voordat we naar de bestuursverkiezingen gingen werd het financieel jaarverslag gedaan. Elk jaar worden de financiën gecontroleerd door twee leden, ook wel de kascontrole genoemd. De kascontrole commissie heeft besloten dat Glijn de administratie dik op orde heeft. Ze konden niks vreemds ontdekken en hebben dus goedkeuring gegeven voor het financieel jaarverslag.

 

Daarna was het tijd voor de bestuurverkiezingen. Voorzitster, Francine Kraaijenbrink, heeft te kennen gegeven het bestuur te verlaten na 3 jaar. Wij zijn Francine heel dankbaar voor wat zij heeft gedaan in haar bestuursperiode. De vereniging heeft haar een geschenk gegeven en wenst haar een mooie toekomst.

 

Het gat van het voorzitterschap moet opgevuld worden en hiervoor stelde het bestuur de volgende kandidaat voor: Devin Oosthoek. De leden mochten stemmen en hebben Devin aangenomen als nieuwe voorzitter van Plattelandsjongeren Putten.

Als er eentje uit het bestuur gaat is er plek voor een nieuw iemand. Het bestuur heeft als nieuw bestuurslid Shirley Hekkert voorgesteld. Ook voor Shirley hebben de leden gestemd. Shirley is met 100% van de stemmen toegetreden bij het bestuur. Shirley, heel veel succes en plezier in je bestuursperiode!